Tips bij het kopen van een kwalitatieve barkoelkast

Bij het inrichten van een horecazaak is het heel belangrijk om overal aan te denken. Je wilt namelijk het beste kunnen bieden aan jouw klanten en hier horen apparaten bij. Barkoelkasten mogen niet ontbreken in een horecazaak en dit spreekt natuurlijk voor zichzelf. Niemand houdt ervan om een lauwe of warme cola te drinken en met een barkoelkast kan dit voorkomen worden. Het kopen van een barkoelkast lijkt heel erg eenvoudig, maar dat is het eigenlijk niet. Als je op het internet kijkt, zie je al snel dat er tientallen modellen zijn waar je uit kunt kiezen. Ook hebben deze barkoelkasten allemaal andere functionaliteiten en is het belangrijk om hier goed naar te kijken. Waar moet je nu precies rekening mee houden? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Energieklasse

Een barkoelkast moet uiteraard de klok rond draaien en dit betekent dat de barkoelkast veel energie nodig heeft. Energie is anno 2022 erg duur en daarom is het belangrijk om te kijken naar een zuinige barkoelkast. Iedere koelkast verbruikt een onaanzienlijke energie en de barkoelkast vormt daar geen uitzondering op. De barkoelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende energieklassen en dit is erg belangrijk. Deze variëren van A tot en met G en in de praktijk is het zo dat er nauwelijks barkoelkasten verkocht worden met een slechtere klasse dan B. Nu wordt er vooral gewerkt met barkoelkasten met een A energieklasse en hierin worden verschillende gradaties gebruikt. Zo heb je barkoelkasten met een A+ energielabel en een barkoelkast met een A+++ label. Het is zeker de moeite waard om barkoelkasten aan te schaffen met een hoog label, zo weet je zeker dat je geld kunt besparen.

Het geluid

Barkoelkasten kunnen in de praktijk heel veel geluid maken en dit is soms erg vervelend. Wanneer je een barkoelkast koopt voor een restaurant, wil je niet veel overlast veroorzaken bij de klanten. De klanten vinden dit natuurlijk niet fijn en kunnen ervoor kiezen om naar een ander restaurant te gaan. Sta bij het kopen van een barkoelkast zeker en vast ook altijd stil bij het geluid dat een barkoelkast produceert. Je kunt dit ook navragen bij de aanbieder, zodat je zeker weet dat de barkoelkasten niet te veel geluid produceren. Vaak staat dit ook onder het product als je kijkt op de website van de aanbieder.

Related Posts